ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΦΡΑΤΗ πολύ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΤΑ ΧΙΟΝΟΥΛΑ!!!
Και η ΣΥΝΤΑΓΉ:::
Υλικά και Εκτέλεση Παντεσπάνι:
5 αυγά,
125 γρ ζάχαρη,
155 γρ αλεύρι Φαριναπ,
1 βανίλια!
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη!
Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε σιγα-σιγα το αλεύρι κοσκινισμένο και την βανίλια!!
Βάζουμε λαδόκολλα σε πυρέξ η ταψί(26ν) ρίχνουμε το μείγμα και το ψήνουμε στους 180 β προθ αντιστ μεσαία σχάρα για 35 λεπτά!
Το βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει!
Στην συνέχεια το κόβουμε!!
Το ēthos επιστρέφει στη Γλυφάδα: Το reopening που αλλάζει τους κανόνες της γαστρονομίας!
Νέα Επίσκεψη της Νέας Ακρόπολης στο Καταφύγιο Σωκράτης: Εθελοντισμός με Συνέπεια και Καρδιά
Μια τσάντα γεμάτη αγάπη: Το Molly.gr στο πλευρό του Κέντρου ΑμεΑ Ευθύμειο στην Κόρινθο
Όλn n Ελλάδα εivαι Σoκαpισμέvn: Aυτό έκαvε η γυvαiκα μόλις «πέταξε» την 4χροvn από το καροτσάκι στο Παλαιό Φάληρο