ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Εβαλα δύο κιλά αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ έριξα ένα φακελάκι μαγιά και λίγο όχι δύο ολόκληρα δύο κουταλάκια αλάτι και τα ανακάτεψα καλά.
Μετά ξεκίνησα από τη μέσα κάνοντας μια λακκούβα μικρή να ρίχνω χλιαρό νερό και να ζυμώνω μέχρι να έχω ζύμη αρκετά μαλακή αλλά να μη κολλήσει στο χέρι.
Το ζύμωσα αρκετά είναι αλήθεια, το έβαλα σε μια σακούλα το μπολ και μια πετσέτα και το άφησα να γίνει διπλάσιο η ζύμη.
Βάζω τη γάστρα να κάψει για δέκα λεπτά και μετά χώρισα καρβέλια αλεύρι και χαράζω όπως θέλω, μέσα στη γάστρα με το καπάκι για 50 λεπτά και δέκα λεπτά με το φούρνο κλειστό.
Προσοχή με τη γάστρα και το καπάκι γιατί καίνε.
Κρυμμένος παράδεισος, χωρίς… τουρίστες: Το νησάκι που τρως ψαράκι, πίνεις και κοιμάσαι με 15 εupώ την ημέρα
Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του 14χρονου Θάνου
Κοστίζει όσο ένα σπίτι και το θέλουν όλες: Αυτό είναι το νέο, υπερπολυτελές αυτοκίνητο της Ελένης Μενεγάκη
3 Αιγύπτιοι και 1 Έλληνας Μόλις μαθεύτηκε για την 3χρονη που ξεβράστηκε νεκρή στο Παλαιό Φάληρο