Πατσάς – Το καλύτερο πιάτο ύστερα από ένα ξενύχτι
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μοσχαρίσια κοιλιά.
Μοσχαρίσιο πόδι.
Ξεκινάμε το βράσιμο με ένα κρεμμύδι για να μη μυρίζει καθόλου.
Έπειτα το αφαιρούμε με σουρωτή κουτάλα.
Το ψιλοκόβουμε και το ξαναβάζουμε μέσα στην κατσαρόλα .
Κατόπιν προσθέτουμε λίγο λάδι, ούτε μισό κουταλάκι αλεύρι που είναι αρκετό, αλάτι, πιπέρι στο τηγάνι και το ρίχνουμε και αυτό στην κατσαρόλα.
Στη συνέχεια τα ανακατεύουμε καλά και γρήγορα και στο τέλος ρίχνουμε ξίδι και σκόρδο.

Γιάννης Γκιωνάκης: Όταν πυροβόλησε τρεις φορές την εpωμένη του – Ήταν η μητέρα του στιχουργού Φοίβου
Γεμίζουν… τσέπες και πορτοφόλια οι συνταξιούχοι το Νοέμβρη: Έρχονται ούτε 1 ούτε 2 αλλά 11 επιδόματα
Έλαμψαν και έκαναν την Ελλάδα περήφανη ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του στο Κάιρο
Γιος σκότωσε την μάνα και τον αδερφό του – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.