Πατσάς – Το καλύτερο πιάτο ύστερα από ένα ξενύχτι
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μοσχαρίσια κοιλιά.
Μοσχαρίσιο πόδι.
Ξεκινάμε το βράσιμο με ένα κρεμμύδι για να μη μυρίζει καθόλου.
Έπειτα το αφαιρούμε με σουρωτή κουτάλα.
Το ψιλοκόβουμε και το ξαναβάζουμε μέσα στην κατσαρόλα .
Κατόπιν προσθέτουμε λίγο λάδι, ούτε μισό κουταλάκι αλεύρι που είναι αρκετό, αλάτι, πιπέρι στο τηγάνι και το ρίχνουμε και αυτό στην κατσαρόλα.
Στη συνέχεια τα ανακατεύουμε καλά και γρήγορα και στο τέλος ρίχνουμε ξίδι και σκόρδο.
Κερατσίνι: «Ποιος πείραξε τον άντρα μου» ούρλιαζε η γυναίκα του 43χρονου όταν τον βρήκαν – Τι γράφει το χειρόγραφο σημείωμα που της άφησε
Τραγική κατάληξη στο Κερατσίνι: Νεκρός στην αποθήκη του σπιτιού του βρέθηκε ο 43χρονος που αγνοούνταν
7 Ισχυρές Τροφές που Αραιώνουν το Αίμα και Πρέπει να Γνωρίζετε
5 αθάνατα κόλπα της Ελληνίδας γιαγιάς για να απαλλαγείτε από την αρνητική ενέργεια