Η συνταγή είναι της κας Marina Hatzidaki
Υλικά
3 μεγάλες μελιτζάνες φλάσκες
2-3 μέτριες πατάτες
Σάλτσα ντομάτας ψημένη με κρεμμύδι και σκόρδο
Μοτσαρέλα
Ρεγκάτο
Γκούντα
Αλάτι
Πιπέρι
Βασιλικός
Εκτέλεση
Κόβουμε τις μελιτζάνες και τις πατάτες σε χοντρές ροδέλες.
Τις αλατοπιπερώνουμε, τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο και τις ψήνουμε σε λαδόκολλα για μισή ώρα.
Από πάνω σε κάθε μελιτζάνα και πατάτα, προσθέτουμε μία κουταλιά της σούπας σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζουμε με τα τυριά.
Επαναφέρουμε στο φούρνο και ψήνουμε για 10 με 15 λεπτά, μέχρι να λιώσει και να ροδοκοκκινίσει το τυρί, στους 200 με 220 βαθμούς, ανάλογα με τον φούρνο.
Η γεύση τους είναι μοναδική! Λουκουμάκι!!
Το ēthos επιστρέφει στη Γλυφάδα: Το reopening που αλλάζει τους κανόνες της γαστρονομίας!
Νέα Επίσκεψη της Νέας Ακρόπολης στο Καταφύγιο Σωκράτης: Εθελοντισμός με Συνέπεια και Καρδιά
Μια τσάντα γεμάτη αγάπη: Το Molly.gr στο πλευρό του Κέντρου ΑμεΑ Ευθύμειο στην Κόρινθο
Όλn n Ελλάδα εivαι Σoκαpισμέvn: Aυτό έκαvε η γυvαiκα μόλις «πέταξε» την 4χροvn από το καροτσάκι στο Παλαιό Φάληρο