ΥΛΙΚΑ
4 αυγα,
100 γραμμαρια ζαχαρη,
400 ml γαλα φρεσκο,
200 ml σπορελαιο,
310 γραμμαρια αλευρι ,
2 βανιλιες,
2 κουταλακια του γλυκου μπεικιν παουντερ,
8 κουταλιες της σουπας κακαο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη και τις βανιλιες να αφρατεψει να στεκεται!Ριχνουμε σιγα σιγα το γαλα,το σπορελαιο
Τελος εχουμε κοσκινισμενα αλευρι,μπεικιν,κακαο και ριχνουμε κουταλια κουταλια δεν θελουμε να ξεφουσκωσουμε το μιγμα
Τοποθετουμε το μιγμα στην λαδοκολα στο ταψακι 25 ν και ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο 7 λεπτα για 35 λεπτα αλλα επειδη δεν γνωριζω τους φουρνους το ελενχουμε με ξυλακι απο σουβλακι η και οδοντογλυφιδα
Οταν το βγαλουμε το αφηνουμρ να κρυωσει παρα πολυ καλα και με πολυ προσοχη το αναποδογυριζουμε σε λαδοκολα
Πολυ προσοχή
Και συνεχιζουμε το κοβουμε στην μεση
Κρυμμένος παράδεισος, χωρίς… τουρίστες: Το νησάκι που τρως ψαράκι, πίνεις και κοιμάσαι με 15 εupώ την ημέρα
Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του 14χρονου Θάνου
Κοστίζει όσο ένα σπίτι και το θέλουν όλες: Αυτό είναι το νέο, υπερπολυτελές αυτοκίνητο της Ελένης Μενεγάκη
3 Αιγύπτιοι και 1 Έλληνας Μόλις μαθεύτηκε για την 3χρονη που ξεβράστηκε νεκρή στο Παλαιό Φάληρο