ΥΛΙΚΑ
4 αυγα,
100 γραμμαρια ζαχαρη,
400 ml γαλα φρεσκο,
200 ml σπορελαιο,
310 γραμμαρια αλευρι ,
2 βανιλιες,
2 κουταλακια του γλυκου μπεικιν παουντερ,
8 κουταλιες της σουπας κακαο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη και τις βανιλιες να αφρατεψει να στεκεται!Ριχνουμε σιγα σιγα το γαλα,το σπορελαιο
Τελος εχουμε κοσκινισμενα αλευρι,μπεικιν,κακαο και ριχνουμε κουταλια κουταλια δεν θελουμε να ξεφουσκωσουμε το μιγμα
Τοποθετουμε το μιγμα στην λαδοκολα στο ταψακι 25 ν και ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο 7 λεπτα για 35 λεπτα αλλα επειδη δεν γνωριζω τους φουρνους το ελενχουμε με ξυλακι απο σουβλακι η και οδοντογλυφιδα
Οταν το βγαλουμε το αφηνουμρ να κρυωσει παρα πολυ καλα και με πολυ προσοχη το αναποδογυριζουμε σε λαδοκολα
Πολυ προσοχή
Και συνεχιζουμε το κοβουμε στην μεση
Η άγνωστη πεpιπέτεια της Μπέσυ Μάλφα: Ο όγκos στο κεφάλι και η μεγάλη μάxη!
«Τον ανάγκασαν να πάρει δάνειο επειδή ο πεθερός του δεν θα πλήρωνε το σπίτι»: Σoκάpει η αποκάλυψη της θείας του αδικοχαμένου 43χρονου Σπύρου
«Τον ανάγκασαν να πάρει δάνειο επειδή ο πεθερός του δεν θα πλήρωνε το σπίτι»: Σoκάpει η αποκάλυψη της θείας του αδικοχαμένου 43χρονου Σπύρου
Γιατί είναι τόσο σημαντικό να μην τραβάτε το καζανάκι μετά από κάθε επίσκεψη στην τουαλέτα για ούρηση;