Θυμάσαι που πήγαινες στο χωριό του καλοκαίρι και η γιαγιά σου έψηνε στο τηγάνι τα πιο νόστιμα κεφτεδάκια του κόσμου;
Μην ήσουν πεινασμένη; Μήπως απλά, η απλότητα της γιαγιάς στα υλικά και η μεγάλη της φροντίδα έκανε την συνταγή να τα σπάει;
Και ναι, υπήρχε ένα μυστικό για να πετύχει το κεφτεδάκι να είναι αφράτο! Ψωμί χωρίς κόρα, αν είναι και δύο -τριών ημερών, ακόμα καλύτερα έλεγε η δικιά μου η γιαγιά. Το μουσκεύεις, το στραγγίζεις και τα κεφτεδάκια θα γίνουν πιο αφράτα από ποτέ.
Υλικά
800 γραμμ. μοσχαρίσιο κιμά (20=25% λίπος)
4 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
2 μεσαία αυγά
200 γραμμ. ψωμί χωρίς κόρα
4 κ.σ δυόσμο
4 κ.σ μαϊντανό
αλάτι πιπέρι
Κρυμμένος παράδεισος, χωρίς… τουρίστες: Το νησάκι που τρως ψαράκι, πίνεις και κοιμάσαι με 15 εupώ την ημέρα
Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του 14χρονου Θάνου
Κοστίζει όσο ένα σπίτι και το θέλουν όλες: Αυτό είναι το νέο, υπερπολυτελές αυτοκίνητο της Ελένης Μενεγάκη
3 Αιγύπτιοι και 1 Έλληνας Μόλις μαθεύτηκε για την 3χρονη που ξεβράστηκε νεκρή στο Παλαιό Φάληρο