Πιπερόπιτα: Μια πεντανόστιμη πίτα με ζουμερή γέμιση με πιπεριές, φέτα και γραβιέρα
Υλικά
1 κρεμμύδι
1 πράσο
5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
4 πιπεριές κόκκινες
2 πιπεριές πράσινες
3 πιπεριές κίτρινες
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. ρίγανη
700 γρ. φύλλα χωριάτικα
50 γρ. ελαιόλαδο, για τα φύλλα
200 γρ. φέτα
250 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
20 γρ. σουσάμι
Διαδικασία
Τοποθετούμε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο.
Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και τις βάζουμε στο τηγάνι. Κόβουμε το πράσο σε κυβάκια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
Κόβουμε τις πιπεριές σε λεπτές φέτες και τις βάζουμε στο τηγάνι με τα υπόλοιπα λαχανικά.
Σοτάρουμε 20-30 λεπτά για να πέσει ο όγκος από τις πιπεριές και να καραμελώσουν όλα τα λαχανικά.
Συvαγερμός τώρα μέσα σε τρένο: Τι έχει συμβεί
Γιάννης Γκιωνάκης: Όταν πυροβόλησε τρεις φορές την εpωμένη του – Ήταν η μητέρα του στιχουργού Φοίβου
Γεμίζουν… τσέπες και πορτοφόλια οι συνταξιούχοι το Νοέμβρη: Έρχονται ούτε 1 ούτε 2 αλλά 11 επιδόματα
Έλαμψαν και έκαναν την Ελλάδα περήφανη ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του στο Κάιρο