Πιπερόπιτα: Μια πεντανόστιμη πίτα με ζουμερή γέμιση με πιπεριές, φέτα και γραβιέρα
Υλικά
1 κρεμμύδι
1 πράσο
5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
4 πιπεριές κόκκινες
2 πιπεριές πράσινες
3 πιπεριές κίτρινες
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. ρίγανη
700 γρ. φύλλα χωριάτικα
50 γρ. ελαιόλαδο, για τα φύλλα
200 γρ. φέτα
250 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
20 γρ. σουσάμι
Διαδικασία
Τοποθετούμε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο.
Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και τις βάζουμε στο τηγάνι. Κόβουμε το πράσο σε κυβάκια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
Κόβουμε τις πιπεριές σε λεπτές φέτες και τις βάζουμε στο τηγάνι με τα υπόλοιπα λαχανικά.
Σοτάρουμε 20-30 λεπτά για να πέσει ο όγκος από τις πιπεριές και να καραμελώσουν όλα τα λαχανικά.
Κρυμμένος παράδεισος, χωρίς… τουρίστες: Το νησάκι που τρως ψαράκι, πίνεις και κοιμάσαι με 15 εupώ την ημέρα
Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του 14χρονου Θάνου
Κοστίζει όσο ένα σπίτι και το θέλουν όλες: Αυτό είναι το νέο, υπερπολυτελές αυτοκίνητο της Ελένης Μενεγάκη
3 Αιγύπτιοι και 1 Έλληνας Μόλις μαθεύτηκε για την 3χρονη που ξεβράστηκε νεκρή στο Παλαιό Φάληρο